Cartus CANON EP-72 ! CARTUS TONER EP-72 ORIGINAL CANON LBP 3260

 

Cartus CANON EP-72. CARTUS TONER EP-72 ORIGINAL CANON LBP 3260

Informatii online utile privind cartusul CANON EP-72 compatibil si original pentru imprimanta sau copiatorul dumneavoastra la cele mai mici preturi. Descriere tradusa automat din engleza:

Nu Extended Descriere

Comentarii despre CANON EP-72 (traduse automat din engleza):
Pretul per tiparire de imprimante cu jet de cerneala este pur si simplu scump, mai ales atunci cand ia in considerare faptul ca procesul este, probabil, nu chiar aproape de a fi de calitate de arhiva. Cu toate acestea, cele mai multe pentru ei va fi suficient. Se crede ca, daca doriti de arhiva ar trebui sa fie utilizati emmulsion de argint (ceea ce veti obtine, daca aveti dumneavoastra printuri traditional, dezvoltat de catre un laborator foto – chiar si un laborator de o ora) sau sublimare. Toate astea fiind spuse, acest cerneala si imprimantele se duc intr-face o treaba foarte buna. Am fost foarte impresionat. Nu cred ca exista o diferenta uriasa fata de generatia trecut, dar, daca doriti imprimante noi va trebui sa faca trecerea la cerneala noi. Vestea buna este ca functioneaza cu recolta actuala a paper.What este mare despre acest cartdridge cerneala este faptul ca in imprimante canon este cea mai mare parte utilizate pentru cartusul de imprimare negru, in timp ce alte cartusul negru este folosit pentru fotografii imprimate. Aceasta pastreaza costul de imprimare text cu regularitate cheaper.Buying pic pe cartuse.ro nu este mult mai ieftin decat alte optiuni, dar daca sunteti inscris pentru cartuse.ro Prime, este increadibly usor sa le cumpere si le-au delievered foarte repede (doua zile ).

Am incercat branduri generice si reumplut si nu voi face asta din nou. Am imprima o multime de fotografii si CD / DVD-uri si exista o mare diferenta in calitate de lucru real si generic. Pretul pe pagina nu este asa de rau si am folosi o multime de cerneala. Originale merg mult mai departe si este in valoare de cost suplimentar.

Cerneala este mare si usor de utilizat, dar se termina repede si este scump.

Specificatii tehnice Cartus CANON EP-72

Cartus original: Garanteaza o calitate maxima a imprimarii. Un cartus original (OEM) se refera la cartusele de cerneala ce vin cu imprimantele sau la cartusele de inlocuire fabricate de producatorul original al imprimantei.
Cartus compatibil: cartusele compatibile sunt fabricate de producatori diferiti de cei ce au fabricat imprimanta. Principalul avantaj in cumpararea de cartuse non marca este economia de cost ce poate ajunge la 60% din pretul unui cartus original.
Cartus remanufacturat: Sunt cartusele OEM ce dupa golire au fost reumplute si eventual i s-au schimbat elemente ce se uzeaza dupa o prima utilizare.
Intodeauna verificati cu atentie denumirea si codul cartusului cand faceti o comanda online!

    CANON EP 72 pret, compatibil, reumplere, Canon LBP 3260 pret, compatibil, reumplere, cartus original 72 pret, compatibil, reumplere, diferenta toner ep pret, compatibil, reumplere, imprimante compatibile cartuse cl50 pret, compatibil, reumplere

Cartuse din aceeasi categorie:

  1. Cartus CANON CRG-712 ! CARTUS TONER CRG-712 1,5K ORIGINAL CANON LBP 3010
  2. Cartus CANON EP-E ! CARTUS TONER EP-E ORIGINAL CANON LBP 1260
  3. Cartus CANON BC-31E ! CAP IMPRIMARE BC-31E ORIGINAL CANON BJC 6000
  4. Cartus CANON BCI-3C/M/Y ! MULTIPACK BCI-3C/M/Y ORIGINAL CANON BJC 6000
  5. Cartus CANON EP-L ! CARTUS TONER EP-L ORIGINAL CANON LBP 4
  6. Cartus CANON EP-P ! CARTUS TONER EP-P ORIGINAL CANON LBP 4U