Cartus HP 12 C4806A COLOR YELLOW

 

Cartus HP 12. Cartus HP C4806A COLOR YELLOW

Informatii online utile privind cartusul HP C4806A compatibil si original pentru imprimanta sau copiatorul dumneavoastra la cele mai mici preturi. Descriere tradusa automat din engleza:

Acest cartus de cerneala remanufacturate pentru HP 12 Yellow (C4806A) prevede cost-eficient, de calitate profesionala pentru o varietate de nevoile de imprimare – de la materiale tiparite de e-mail rapid la documente lustruite. Cartus C4806A 55-ml foloseste o formula de cerneala pe baza de colorant pentru a obtine textul clare, vii asteptat de documente profesionale. Acest reconditionate cartus cu jet de cerneala pentru HP 12 are un Smart Chip, care face ajustari continue a optimiza calitatea imprimarii si a imbunatati fiabilitatea si eficienta costurilor, ca si monitorul ca nivelurile de cerneala. Sistemul modular de livrare cerneala permite inlocuirea eficient, economic de cartuse de cerneala individuale. Noastre cartusele remanufacturate C4806A sunt ISO-9001. Va oferim o garantie de 100% satisfactie de calitate pe noastre Sumar C4806A! Cel mai bun inlocuitor pentru HP 12 Yellow. De ce sa cumparati un brand nou cartus HP C4806A cand poti iesi calitate perfecta a unui cartus cu jet de cerneala remanufacturate C4806A la o fractiune din costul? Pentru utilizarea in imprimante urmatoarele: Business Inkjet 3000N, Business Inkjet 3000dtn, Business Inkjet 3000. 4inkjets este distribuitor exclusiv al LD brand de produse de consumabile de imprimare de inalta calitate pe cartuse.ro ….

Comentarii despre cartusul HP C4806A (traduse automat din engleza):
Acest cartus Cartus HP 12 (C4806A) COLOR YELLOW este foarte bun daca este original dar poate fi si reumplut sau poate fi cumparat remanufacturat.

Eu am cumparat un compatibil Cartus HP 12 (C4806A) COLOR YELLOW si nu am avut probleme cu el. A mers extraordinar.

Specificatii tehnice cartus HP C4806A

Cartus original: Garanteaza o calitate maxima a imprimarii. Un cartus original (OEM) se refera la cartusele de cerneala ce vin cu imprimantele sau la cartusele de inlocuire fabricate de producatorul original al imprimantei.
Cartus compatibil: cartusele compatibile sunt fabricate de producatori diferiti de cei ce au fabricat imprimanta. Principalul avantaj in cumpararea de cartuse non marca este economia de cost ce poate ajunge la 60% din pretul unui cartus original.
Cartus remanufacturat: Sunt cartusele OEM ce dupa golire au fost reumplute si eventual i s-au schimbat elemente ce se uzeaza dupa o prima utilizare.
Intodeauna verificati cu atentie denumirea si codul cartusului cand faceti o comanda online!

    cartus compatibil hp 12 pret, compatibil, reumplere, cartus compatibil hp12 pret, compatibil, reumplere, cartus hp12 pret, compatibil, reumplere, hp12 compatibil pret pret, compatibil, reumplere

Cartuse din aceeasi categorie:

  1. Cartus HP 12 C5023A BLACK