Cartus HP 70 CB344A COLOR MAGENTA

 

Cartus HP 70. Cartus HP CB344A COLOR MAGENTA

Informatii online utile privind cartusul HP CB344A compatibil si original pentru imprimanta sau copiatorul dumneavoastra la cele mai mici preturi. Descriere tradusa automat din engleza:

HP – CB344A (HP 70) Cerneala, 2/Pack, Magenta – vandute ca 1 Pack viguros testat, pentru ca de imprimare fara probleme economiseste timp si bani. Imprima a rezista la solicitarile de manipulare, de afisare si de depozitare. Fiecare cartus de caracteristici de calitate deosebite, care face o impresie de durata. Tipul de alimentare: de cerneala; Color (e): Magenta; tipuri de dispozitive: Wide Format imprimanta inkjet; cerneala Capacitate: N / A. Testat pentru a asigura imprimarea fara probleme Imprima a rezista la solicitarile de manipulare. , afisaj si depozitare Cartridge caracteristici. calitate.

Comentarii despre cartusul HP CB344A (traduse automat din engleza):
Acest cartus Cartus HP 70 (CB344A) COLOR MAGENTA este foarte bun daca este original dar poate fi si reumplut sau poate fi cumparat remanufacturat.

Eu am cumparat un compatibil Cartus HP 70 (CB344A) COLOR MAGENTA si nu am avut probleme cu el. A mers extraordinar.

Specificatii tehnice cartus HP CB344A

Cartus original: Garanteaza o calitate maxima a imprimarii. Un cartus original (OEM) se refera la cartusele de cerneala ce vin cu imprimantele sau la cartusele de inlocuire fabricate de producatorul original al imprimantei.
Cartus compatibil: cartusele compatibile sunt fabricate de producatori diferiti de cei ce au fabricat imprimanta. Principalul avantaj in cumpararea de cartuse non marca este economia de cost ce poate ajunge la 60% din pretul unui cartus original.
Cartus remanufacturat: Sunt cartusele OEM ce dupa golire au fost reumplute si eventual i s-au schimbat elemente ce se uzeaza dupa o prima utilizare.
Intodeauna verificati cu atentie denumirea si codul cartusului cand faceti o comanda online!

    cartus hp 70 compatibil cu pret, compatibil, reumplere

Cartuse din aceeasi categorie:

  1. Cartus HP 40 51640ME COLOR MAGENTA
  2. Cartus HP 72 C9372A COLOR MAGENTA
  3. Cartus HP 44 51644ME COLOR MAGENTA
  4. Cartus HP 85 C9426A COLOR MAGENTA
  5. Cartus HP 84 C5018A COLOR LIGHT MAGENTA
  6. Cartus HP 84 C5021A COLOR LIGHT MAGENTA