Cartus HP 81 C4995A COLOR LIGHT MAGENTA

 

Cartus HP 81. Cartus HP C4995A COLOR LIGHT MAGENTA

Informatii online utile privind cartusul HP C4995A compatibil si original pentru imprimanta sau copiatorul dumneavoastra la cele mai mici preturi. Descriere tradusa automat din engleza:

HP – C4995A (HP 81) Ink / Cap / Printhead Cleaner, Magenta – vandut ca 1 Pack pachet economic include cartus de cerneala, cap de imprimare, mai curat si capului de imprimare. Handy built-in cipuri inteligente monitoriza functionarea capului de imprimare si va avertizeaza atunci cand este momentul pentru un inlocuitor. Eliminarea apelurile frecvente de servicii si a economisi bani. Aprovizionare Tip: Ink / Cap / Printhead Cleaner; Color (e): Magenta; tipuri de dispozitive: Wide Format imprimanta inkjet; cerneala Capacitate: N / A. Include cartus de cerneala, cap de imprimare, si capului de imprimare curat <. LI> Built-in cipuri inteligente monitoriza functionarea capului de imprimare si trimite alerte. Eliminati apelurile frecvente serviciu. Include capului, cap de imprimare mai curat, cartus de cerneala.

Comentarii despre cartusul HP C4995A (traduse automat din engleza):
Acest cartus Cartus HP 81 (C4995A) COLOR LIGHT MAGENTA este foarte bun daca este original dar poate fi si reumplut sau poate fi cumparat remanufacturat.

Eu am cumparat un compatibil Cartus HP 81 (C4995A) COLOR LIGHT MAGENTA si nu am avut probleme cu el. A mers extraordinar.

Specificatii tehnice cartus HP C4995A

Cartus original: Garanteaza o calitate maxima a imprimarii. Un cartus original (OEM) se refera la cartusele de cerneala ce vin cu imprimantele sau la cartusele de inlocuire fabricate de producatorul original al imprimantei.
Cartus compatibil: cartusele compatibile sunt fabricate de producatori diferiti de cei ce au fabricat imprimanta. Principalul avantaj in cumpararea de cartuse non marca este economia de cost ce poate ajunge la 60% din pretul unui cartus original.
Cartus remanufacturat: Sunt cartusele OEM ce dupa golire au fost reumplute si eventual i s-au schimbat elemente ce se uzeaza dupa o prima utilizare.
Intodeauna verificati cu atentie denumirea si codul cartusului cand faceti o comanda online!

Cartuse din aceeasi categorie:

  1. Cartus HP C4995A ! VALUE PACK DYE LIGHT MAGENTA NR.81 C4995A ORIGINAL HP DESIGNJET 5000
  2. Cartus HP 84 C5021A COLOR LIGHT MAGENTA
  3. Cartus HP 81 C5071A COLOR LIGHT MAGENTA
  4. Cartus HP 83 UV C4945A COLOR LIGHT MAGENTA
  5. Cartus HP 83 UV C5005A UV COLOR LIGHT MAGENTA UV
  6. Cartus HP 85 C9429A COLOR LIGHT MAGENTA