Cartuse imprimanta hp

 

Cartuse imprimanta hp

Cartuse Toner HP

HP si California, parteneri in reciclarea cartuselor de imprimanta HP

HP si California sunt parteneri intr-un program de reciclare a cartuselor de imprimanta HP care are ca scop salvarea de la groapa de gunoi a 100 de tone de cartuse pe an, informeaza GreenBiz. Cartuse  imprimanta hp HP va asigura reciclarea cartuselor cu cerneala si toner folosite de agentiile statului. Cand agentiile achizitioneaza cartuse noi, pe care HP le face cu un continut tot mai ridicat de material reciclat, vor castiga puncte in cadrul programului companiei de recompensare pentru a cumpara echipament nou, mai eficient din punct de vedere al energiei si resurselor.Programul pilot s-a desfasurat in State Board of Equalization si va debuta si in Department of General Services. Se asteapta ca programul sa fie disponibil in toate agentiile statului pana la sfarsitul anului. Daca toate agentiile ar implementa complet programul, se estimeaza ca vor fi reciclate 100 de tone de cartuse pe an. De asemenea, statul ar economisi 2 milioane de dolari pe an, potrivit HP, prin economisirea energiei si consumul redus de hartie. HP va asigura cutiile de colectare in agentii si va acoperi costurile de transport. Deoarece HP dispune de programe de primire inapoi a produselor iesite din uz si de reciclare, majoritatea cartuselor sale reprezinta o alegere responsabila cu mediul si un produs reciclat, potrivit normelor California State Agency Buy Recycled Compaign. Prin ajutarea agentiilor sa-si actualizeze echipamentele cu unele eficiente energetic, programul sustine, de asemenea, agentiile sa indeplineasca reglementarile impuse de guvernatorul Arnold Schwarzenegger de a reduce consumul de electricitate de la retea in institutiile statului cu 20% pana in 2015.

(by Cartuse imprimanta hp)

HP a facut peste 200 de milioane de cartuse de imprimanta din materiale reciclate

HP a produs peste 200 de milioane de cartuse de imprimanta din materiale reciclate, din 2005 cand a luat aceasta masura, informeaza GreenerComputing. Prin fabricarea cartuselor din cartuse folosite, sticle de apa si alte materiale din plastic, compania a "salvat" de la groapa de gunoi aproape 4 tone de plastic reciclabil. Procesul de reciclare al HP permite companiei sa fabrice cartuse in proportie de 70 pana la 100% din materiale reciclate. Anul trecut, compania a folosit peste 2 tone de materiale plastice in productia de cartuse. HP are de gand sa dubleze cantitatea in acest an. HP foloseste cartusele uzate ca urmare a lansarii unui program prin care clientii pot returna gratis companiei produsele iesite din uz. De asemenea, HP a lansat recent noi computere eficiente energetic, a promis ca va reduce consumul de energie pentru computere si laptopuri cu 25% si a elaborat ghiduri de masuri ecologice pentru lantul sau de furnizori. Anul trecut, compania a refacut designul ambalajului de cartuse pentru a reduce materialele folosite si pentru a optimiza transportul si depozitarea.

(by Cartuse imprimanta hp)

    reciclare cartuse imprimanta pret, compatibil, reumplere, reciclare cartuse toner pret, compatibil, reumplere, pret cartus imprimanta hp pret, compatibil, reumplere, reciclare cartuse pret, compatibil, reumplere, CH563ZZ pret pret, compatibil, reumplere

Cartuse din aceeasi categorie:

  1. Cartuse imprimanta
  2. Cartuse lexmark
  3. Cartuse toner pentru HP Imprimanta Laser
  4. Cartuse Epson
  5. Cartuse Canon
  6. Brevete HP