Pret Cartus SAGEM TNR370 Compatibil Original OEM Imprimanta Reumplere

 

Pret Cartus Canon BC-20 Compatibil Original OEM Imprimanta Reumplere

Informatii online utile privind cartusul Canon BC-20 compatibil si original pentru imprimanta sau copiatorul dumneavoastra la cele mai mici preturi. Descriere tradusa automat din engleza:

Acest cartus se foloseste pentru Imprimanta Cerneala Canon BJW 2200 si este de coloare negru cu o capacitate de Cartus Original (pagini sau gr).

Comentarii despre cartusul Canon BC-20 (traduse automat din engleza): Acest cartus de inlocuire, de inalta calitate, este compatibil cu urmatoarele modele: Canon Bubble Jet color BJC4000, Canon Bubble Jet color BJC4100, Canon C 3500, Canon MULTIPASS color MPC2500, Canon MULTIPASS color MPC3000, MPC3500 Canon in mai multe culori.

Canon este un lider mondial in tehnologia de imprimare. numeroase inovatii tehnice de la Canon oferi rezultate reale, de calitate profesionala de imprimare pe o mare varietate de hartii foto de specialitate si pe hartie simpla, de asemenea. cerneluri de mare intensitate asigura imagini bogate, cu contrast ridicat, cu culori vii si text extrem de clare negru, astfel incat va veti bucura de documente arata mai bine, pagini web, si fotografii. desktop Canon, mobile, multifunctionale si imprimante foto sunt proiectate pentru a oferi text de inalta calitate si foto-realiste, imprima la viteze mari, fara a compromite claritate si fidelitate. Pentru imprimanta Canon, alegeti intotdeauna cerneluri originale Canon cuplat cu Canon Photo Paper pentru a asigura satisfactie de lunga durata.

Comentarii despre cartusul Canon BC-20 (traduse automat din engleza):
BC-20 este un cartus negru bun pe care le puteti umple pana la 4 ori inainte de care aveti nevoie sa-l inlocuiasca. Puteti utiliza BC-02 cerneala refill sa-si reincarce BC-20, dar cu toate ca rezerve asigurati-va ca va umple din nou cartusul atunci cand este pe jumatate goale. Daca va asteptati pana cand se inchide de imprimare, atunci aceasta nu va dura atata timp

Eu folosesc Cannon BJC 4000 de 7 ani. Mai ales pentru imprimarea de text, asa ca am de cumparare cartus BC20 medie o data pe an (doi studenti la Universitatea + cum este necesar pentru acasa). Am observat ca, uneori, ele ultima jumatate de timp si fac de obicei la ritmul meu de utilizare a imprimantei. Problema este ca solventul din cartus se evapora-a lungul timpului, chiar ca cartus este initial inchis. Din pacate (pentru noi – client) Cannon nu se imprima data de fabricatie pe ambalaj, astfel incat singura aparare este de a achizitiona cartus in magazinele cu valabilitate scurt a produsului (randul sau, ridicat peste de stoc). Am constatat ca mare de oficiu magazine (de exemplu, Office Max, Miles Fox) nu vinde mai multe cartuse pentru imprimante cu jet de bule, deoarece baza lor de clienti provin printre bussinesses care utilizeaza cea mai mare parte imprimante laser cu toner. Prin urmare, cu cartuse de cerneala sunt odihnindu-se pe rafturi lunga perioada de timp si au cerneala pierde. Este imposibil sa se determine cat de mult, deoarece la data de fabricatie este omis si a personalului magazin nu este familiar cu evaporare a problemei cerneala. Imi place confortul de cumparaturi on-line. Aceasta este prima mea achizitionarea de cartuse de imprimare de la cartuse.ro, dar bazate pe experienta prietenului meu si comentariile de alti clienti, aici, pe aceasta pagina.

Trebuie sa spun ca aceste cartuse au fost renovate inutile. Nu m-am astepta ca ele sa fie la fel de bun ca cartusul real fabricate Canon. Am facut cel putin astepta ca ele sa lucreze. Ei, din pacate, nu a functionat, a trebuit sa le trimita inapoi pentru inlocuiri. Speram ca inlocuiri de lucru. Voi tine degetele mele si degetele de la picioare incrucisate.

Canon A-20 (Canon A20), compatibil cartus de toner negru cu laser pentru PC Canon 10 / 14 / 20 / 24 / 25 toner copiatoare laser. AKA Canon F41-2302-120

Specificatii tehnice si pret cartus compatibil Canon BC-20

Cartus original: Garanteaza o calitate maxima a imprimarii. Un cartus original (OEM) se refera la cartusele de cerneala ce vin cu imprimantele sau la cartusele de inlocuire fabricate de producatorul original al imprimantei.
Cartus compatibil: cartusele compatibile sunt fabricate de producatori diferiti de cei ce au fabricat imprimanta. Principalul avantaj in cumpararea de cartuse non marca este economia de cost ce poate ajunge la 60% din pretul unui cartus original.
Cartus remanufacturat: Sunt cartusele OEM ce dupa golire au fost reumplute si eventual i s-au schimbat elemente ce se uzeaza dupa o prima utilizare.
Intodeauna verificati cu atentie denumirea si codul cartusului cand faceti o comanda online!

    imprimante sagem umplere cartuse pret, compatibil, reumplere, imprimanta foto sagem pret, compatibil, reumplere, cartus bc 20 ieftin pret, compatibil, reumplere, umplere cartus sagem pret, compatibil, reumplere, cartuse bc-02 preturi pret, compatibil, reumplere

Cartuse din aceeasi categorie:

  1. Pret Cartus Canon NPG-1 Compatibil Original OEM Imprimanta Reumplere
  2. Cartus CANON CARTRIDGE M ! CARTUS TONER CARTRIDGE M ORIGINAL CANON 1210D
  3. Cartus CANON CLI-8BK ! CARTUS BLACK CLI-8BK ORIGINAL CANON IP4200
  4. Cartus CANON QY6-0061-000 ! CAP IMPRIMARE ORIGINAL CANON IP5200 / MP800
  5. Cartus CANON QY6-0049-000 ! CAP IMPRIMARE ORIGINAL CANON IP4000
  6. Cartus CANON BC-34 ! CARTUS COLOR BC-34 ORIGINAL CANON BJC 3000