Descriere Cartus Canon CL-38 | Cartus Canon BS2146B001AAcartus-canon-cl-38

Tip: Cartus CANON CL-38 -cartus cerneala color CANON CL-38

Culoare cerneala: Color

Capacitate cartusului Canon CL-38(ml):

Model: cartus Canon CL-38

Cod: cartus Canon BS2146B001AA

Producator: cartus Canon CL-38 original

Imprimante compatibile:

vezi imprimantele compatibile pe pagina vanzatorului


Review-uri cartuse CANON :

1.Pret bun raportat la cantitate. Calitatea tiparirii este foarte buna, dar se obtin cu greu numarul de pagini recomandat de catre producator. Totusi cu optiunea FastDraft adica cel mai economic te apropii de numarul de pagini dorit.

2.Eu am o imprimanta Canon 7350 si mi-am cumparat acest model de cartus (cartus CANON CL-38), Se vede foarte clar diferenta intre acest cartus si unul compatibil sau reumplut. Cu acest cartus sper ca imprimanta sa reziste mai mult si din propria experienta va spun ca calitatea acestui produs este foarte buna iar pretul remarcabil.

3. Eu am o imprimanta Canon IP1000 si mi-am cumparat acest model de cartus, Se vede foarte clar diferenta intre acest cartus si unul produs de alcineva. Cu acesta imprimanta va ,,trai” mai mult si din propria experienta va spun ca calitatea acestui produs este foarte buna iar pretul remarcabil.
Cand mi s-a terminat cartusul Canon BS2146B001AA de la imprimanta mea CANON, m-am tot gandit de unde sa mi-l iau pentru ca nu prea aveam bani si doream o calitate buna a cernelii, asa ca am ales Emag pentru ca au preturi bune si calitatea produselor si mai buna. Cartusul meu mai tine si acuma si pot sa spun ca am imprimat destule pagini pentru un cartus relativ mic. Sunt foarte multumit de acest cartus si il recomand tuturor celor care doresc un cartus ieftin si bun, dar si sa dureze mult.

Conditii cartus CANON CL-38 (Cartus Canon BS2146B001AA):

Preturile pentru Hewlett Packard Cartus CANON CL-38 (Cartus Canon BS2146B001AA) Color sunt oferite de catre magazinele noastre partenere. Prezentarea unui pret nu este un contract si nu ne asumam nici o responsabilitate in aceasta privinta. Cartuse.ro incearca sa ofere informatii tehnice corecte si review-uri despre cartuse, insa pot exista diferente intre aceste informatii si produsul real. Intre pozele cartusului CANON CL-38 (Cartus Canon BS2146B001AA) Color prezentate pe site si produsul real pot exista diferente de design.

    cartuse imprimanta canon pret, compatibil, reumplere, Cartus Canon CL-38 pret, compatibil, reumplere, cartus canon cl38 pret, compatibil, reumplere, Canon CL-38 pret, compatibil, reumplere, cartus canon 38 pret, compatibil, reumplere