Cartus CANON EP-83C ! CARTUS TONER EP-83C ORIGINAL CANON CLBP 460

 

Cartus CANON EP-83C. CARTUS TONER EP-83C ORIGINAL CANON CLBP 460

Informatii online utile privind cartusul CANON EP-83C compatibil si original pentru imprimanta sau copiatorul dumneavoastra la cele mai mici preturi. Descriere tradusa automat din engleza:

Sistemul ChromaLife100: crearea de lunga durata, fotografii frumoase atunci cand sunt utilizate cu hartie foto originale Canon

Comentarii despre CANON EP-83C (traduse automat din engleza):
Tot I-am cumparat nici un cartus de cerneala Canon, si am cumparat mai bine de un brand suta afacere si Canon, am fost extrem de multumit cu: O Nu infundarea, o calitate a imprimarii, numarul de o pagina pe cartus de imprimare, o fiecare cartus imprimare, atunci cand installedThe numai negative ar fi lor de preturi ridicate, dar cred ca acest lucru se dovedeste axioma vechi veti obtine ceea ce platiti pentru.

Ce ne poti spune despre cerneala? Nu am gasit nici probleme cu el … a sosit repede, a fost de aproximativ 30 lei mai ieftin pentru toate cele 6 decat sa le cumpere de la magazin. Atata timp cat esti gata manualul imprimantei pentru a afla exact ceea ce aveti nevoie de cerneala, si verificati produsul pentru a va asigura ca sunteti de cumparare ceea ce trebuie, nu ar trebui sa fie probleme.

Am cumparat acest lucru pentru a-mi PIXMA ip4200 imprimanta Canon. Va acest lucru cu imprimanta mea facilitate ma asigurat ca va lucra cu imprimanta mea. Aceasta nu a! Am credit cartuse.ro cu un raspuns rapid si rambursarea de banii mei. Doar a vrut sa salveze oricine altcineva de la a face aceasta greseala. Canon si cartuse.ro sunt ambele companii excelente.

Specificatii tehnice Cartus CANON EP-83C

Cartus original: Garanteaza o calitate maxima a imprimarii. Un cartus original (OEM) se refera la cartusele de cerneala ce vin cu imprimantele sau la cartusele de inlocuire fabricate de producatorul original al imprimantei.
Cartus compatibil: cartusele compatibile sunt fabricate de producatori diferiti de cei ce au fabricat imprimanta. Principalul avantaj in cumpararea de cartuse non marca este economia de cost ce poate ajunge la 60% din pretul unui cartus original.
Cartus remanufacturat: Sunt cartusele OEM ce dupa golire au fost reumplute si eventual i s-au schimbat elemente ce se uzeaza dupa o prima utilizare.
Intodeauna verificati cu atentie denumirea si codul cartusului cand faceti o comanda online!

    canon clbp 460ps pret pret, compatibil, reumplere

Cartuse din aceeasi categorie:

  1. Cartus CANON EP-83M ! CARTUS TONER EP-83M ORIGINAL CANON CLBP 460
  2. Cartus CANON EP-83Y ! CARTUS TONER EP-83Y ORIGINAL CANON CLBP 460
  3. Cartus CANON EP-32 ! CARTUS TONER EP-32 ORIGINAL CANON LBP 1000
  4. Cartus CANON EP-72 ! CARTUS TONER EP-72 ORIGINAL CANON LBP 3260
  5. Cartus CANON CRG-712 ! CARTUS TONER CRG-712 1,5K ORIGINAL CANON LBP 3010
  6. Cartus CANON BC-31E ! CAP IMPRIMARE BC-31E ORIGINAL CANON BJC 6000