Cartus CANON FX-3 ! CARTUS TONER FX-3 ORIGINAL CANON L250

 

Cartus CANON FX-3. CARTUS TONER FX-3 ORIGINAL CANON L250

Informatii online utile privind cartusul CANON FX-3 compatibil si original pentru imprimanta sau copiatorul dumneavoastra la cele mai mici preturi. Descriere tradusa automat din engleza:

Canon FX3 sistem cu un singur cartus de toner combina cilindru, unitate de dezvoltare, si intr-un cartus de toner usor de inlocuit care este proiectat pentru a oferi tonerul uniform si fara o mizerie. Cartusul FX3 functioneaza cu Canon L2060, L3500, L4000, L4500, L6000 multipasaj si imprimante, precum si L75 Canon FAXPHONE. Cartusul de randamentele aproximativ 2.700 de pagini alb-negru-si-alb de dimensiune Letter la 5% densitate.

Canon este un lider mondial in tehnologia de imprimare. numeroase inovatii tehnice de la Canon oferi rezultate reale, de calitate profesionala de imprimare pe o mare varietate de hartii foto de specialitate si pe hartie simpla, de asemenea. cerneluri de mare intensitate asigura imagini bogate, cu contrast ridicat, cu culori vii si text extrem de clare negru, astfel incat va veti bucura de documente arata mai bine, pagini web, si fotografii. desktop Canon, mobile, multifunctionale si imprimante foto sunt proiectate pentru a oferi text de inalta calitate si foto-realiste, imprima la viteze mari, fara a compromite claritate si fidelitate. Pentru imprimanta Canon, alegeti intotdeauna cerneluri originale Canon cuplat cu Canon Photo Paper pentru a asigura satisfactie de lunga durata.

Comentarii despre CANON FX-3 (traduse automat din engleza):

A primit cartusul de toner comandat rapidlyand fericit cu serviciul prestat .. Va dealagain cu acest comerciant.

Sunt multumit cu cartusul. Adecvat si functioneaza in mod corespunzator, si este mult mai putin costisitoare decat partea OEM. Am fost placut surprins sa retineti ca a venit cu file trage aceeasi ca partea de OEM, care urmeaza sa fie eliminate inainte de instalarea si utilizarea cartusul. File par pentru a proteja de toner.

Am crezut ca am avut cumparat un prodcut bun, MULTIPASS L6000-Printer/Fax/Scanner, facuta de un nume mare (Canon! suficient de mare?) Si reputatia companiei incredere. Acum, este timpul sa inlocuiti cartusul de toner. Dar este la nivel local de negasit! Cu toate ca vanzarile Canon & Accesorii Dept le desfasoara, pretul este modul mult mai mare decat orice alt e-comercianti cu amanuntul. Ce o durere de cap! Data viitoare voi cumpara un HP unul!

Specificatii tehnice Cartus CANON FX-3

Cartus original: Garanteaza o calitate maxima a imprimarii. Un cartus original (OEM) se refera la cartusele de cerneala ce vin cu imprimantele sau la cartusele de inlocuire fabricate de producatorul original al imprimantei.
Cartus compatibil: cartusele compatibile sunt fabricate de producatori diferiti de cei ce au fabricat imprimanta. Principalul avantaj in cumpararea de cartuse non marca este economia de cost ce poate ajunge la 60% din pretul unui cartus original.
Cartus remanufacturat: Sunt cartusele OEM ce dupa golire au fost reumplute si eventual i s-au schimbat elemente ce se uzeaza dupa o prima utilizare.
Intodeauna verificati cu atentie denumirea si codul cartusului cand faceti o comanda online!

    toner FX-3 pret pret, compatibil, reumplere, cartus canon fx3 pret, compatibil, reumplere, Cartus toner FX3 pret, compatibil, reumplere, cumpar cartuse fx-3 pret, compatibil, reumplere, FX-3 Cartus pret, compatibil, reumplere

Cartuse din aceeasi categorie:

  1. Cartus CANON CARTRIDGE M ! CARTUS TONER CARTRIDGE M ORIGINAL CANON 1210D
  2. Cartus CANON EP-52 ! CARTUS TONER EP-52 ORIGINAL CANON LBP 1760
  3. Cartus CANON FX-10 ! CARTUS TONER FX-10 ORIGINAL CANON L100
  4. Cartus CANON FX-7 ! CARTUS TONER FX-7 ORIGINAL CANON L 2000
  5. Cartus CANON EP-87B ! CARTUS TONER EP-87B ORIGINAL CANON LBP 2410
  6. Cartus CANON EP-72 ! CARTUS TONER EP-72 ORIGINAL CANON LBP 3260