Cartus HP 10 MAGENTA C4802A COLOR MAGENTA

 

Cartus HP 10 MAGENTA. Cartus HP C4802A COLOR MAGENTA

Informatii online utile privind cartusul HP C4802A compatibil si original pentru imprimanta sau copiatorul dumneavoastra la cele mai mici preturi. Descriere tradusa automat din engleza:

Original consumabile de imprimare HP LaserJet sunt intotdeauna alegerea corecta. Acestea ofera o calitate de imprimare exceptionala si functionarea hassle-free, pagina dupa pagina, deoarece acestea sunt special concepute pentru a lucra cu imprimante HP. Stiati ca 70% din sistemul de tratare a imaginii unei imprimante LaserJet se bazeaza pe cartusele de imprimare HP LaserJet? Tehnologia a cartusului de imprimare este orice sistem de imprimare cea mai componenta esentiala, asa ca, daca nu sunteti folosind materiale HP, nu sunteti obtinerea de imprimare HP. Cu consumabile originale de imprimare HP LaserJet, tu, de asemenea, stii ca vei primi cel mai bun cost total de proprietate din cauza factorilor de HP in calitati precum fiabilitate, fiabilitate, si usurinta de utilizare.

Comentarii despre cartusul HP C4802A (traduse automat din engleza):
Comandat acest produs, gandindu-ma ca ar fi obtinerea si OEM HP C4150A Cyan cartus. Acesta nu este OEM, ci un cartus de supleant fabricate pentru Universal Brand (P / N VNU 83150) de catre unii producator necunoscut (nu este notat pe cutie sau instructiuni care-l face.) Desi cartusul arata bine si nu pare a fi o umple din nou Sunt sigur de pedigree. Acesta poate fi bine sau nu poate lucra. Timpul va spune. Speranta descrierea cartusului sub vanzatorul repopula It devine schimbat, astfel cumparator stie exact ceea ce primesc.

Specificatii tehnice cartus HP C4802A

Cartus original: Garanteaza o calitate maxima a imprimarii. Un cartus original (OEM) se refera la cartusele de cerneala ce vin cu imprimantele sau la cartusele de inlocuire fabricate de producatorul original al imprimantei.
Cartus compatibil: cartusele compatibile sunt fabricate de producatori diferiti de cei ce au fabricat imprimanta. Principalul avantaj in cumpararea de cartuse non marca este economia de cost ce poate ajunge la 60% din pretul unui cartus original.
Cartus remanufacturat: Sunt cartusele OEM ce dupa golire au fost reumplute si eventual i s-au schimbat elemente ce se uzeaza dupa o prima utilizare.
Intodeauna verificati cu atentie denumirea si codul cartusului cand faceti o comanda online!

    cartus HP 21 emag pret, compatibil, reumplere, hp 10 color pret, compatibil, reumplere, CARTUS HP10 COLOR pret, compatibil, reumplere

Cartuse din aceeasi categorie:

  1. Cartus HP 11 C4812A COLOR MAGENTA
  2. Cartus HP 11 C4837A COLOR MAGENTA
  3. Cartus HP 12 C4805A COLOR MAGENTA
  4. Cartus HP 11 C4811A COLOR CYAN
  5. Cartus HP 11 C4813A COLOR YELLOW
  6. Cartus HP 11 C4838A COLOR YELLOW