Cartus HP 11 C4838A COLOR YELLOW

 

Cartus HP 11. Cartus HP C4838A COLOR YELLOW

Informatii online utile privind cartusul HP C4838A compatibil si original pentru imprimanta sau copiatorul dumneavoastra la cele mai mici preturi. Descriere tradusa automat din engleza:

Tehnologia inkjet avansat este foarte potrivite pentru o gama larga de aplicatii, de la imprimarea documentelor text simple pentru a produce grafica vii, complexe pe toate tipurile si dimensiunile de hartie, film, tesaturi, si alte mijloace media. Versatilitate si accesibilitate a tehnologiei cu jet de cerneala fac alegerea ideala pentru consumatorii de azi valoare-constient. Cu formule de cerneala de proprietate, capete de imprimare brevetata, si o mare varietate de suporturi compatibile, HP ofera solutii integrate de imprimare inkjet care produc low-cost, de iesire color de inalta calitate rapid si economic.

Comentarii despre cartusul HP C4838A (traduse automat din engleza):
Acest cartus Cartus HP 11 (C4838A) COLOR YELLOW este foarte bun daca este original dar poate fi si reumplut sau poate fi cumparat remanufacturat.

Eu am cumparat un compatibil Cartus HP 11 (C4838A) COLOR YELLOW si nu am avut probleme cu el. A mers extraordinar.

Specificatii tehnice cartus HP C4838A

Cartus original: Garanteaza o calitate maxima a imprimarii. Un cartus original (OEM) se refera la cartusele de cerneala ce vin cu imprimantele sau la cartusele de inlocuire fabricate de producatorul original al imprimantei.
Cartus compatibil: cartusele compatibile sunt fabricate de producatori diferiti de cei ce au fabricat imprimanta. Principalul avantaj in cumpararea de cartuse non marca este economia de cost ce poate ajunge la 60% din pretul unui cartus original.
Cartus remanufacturat: Sunt cartusele OEM ce dupa golire au fost reumplute si eventual i s-au schimbat elemente ce se uzeaza dupa o prima utilizare.
Intodeauna verificati cu atentie denumirea si codul cartusului cand faceti o comanda online!

    C4838A pret, compatibil, reumplere, hp 11 (C4838A) pret, compatibil, reumplere, pret cartuse imprimanta hp c4838ae pret, compatibil, reumplere, cartus 11 color pret, compatibil, reumplere, www cartuse-online ro pret, compatibil, reumplere

Cartuse din aceeasi categorie:

  1. Cartus HP 12 C4806A COLOR YELLOW
  2. Cartus HP 110 CB304AE COLOR
  3. Cartus HP 111 TRAY CQ533A COLOR
  4. Cartus HP 12 C4804A COLOR CYAN
  5. Cartus HP 12 C4805A COLOR MAGENTA
  6. Cartus HP 110+R C7796H COLOR