Cartus HP 11X Q6511XD TONER NEGRU

 

Cartus HP 11X. Cartus HP Q6511XD TONER NEGRU

Informatii online utile privind cartusul HP Q6511XD compatibil si original pentru imprimanta sau copiatorul dumneavoastra la cele mai mici preturi. Descriere tradusa automat din engleza:

Precise, rezultate de incredere cu fiecare imprimare. HP # 1 in Brand de toner este valoarea # 1. Economisi timp si bani cu cu cartuse HP originale.

Comentarii despre cartusul HP Q6511XD (traduse automat din engleza):
Aceasta este a treia oara am comandat acest post de la acest furnizor, si ca intotdeauna a sosit la timp si in perfecta ordine.

Specificatii tehnice cartus HP Q6511XD

Cartus original: Garanteaza o calitate maxima a imprimarii. Un cartus original (OEM) se refera la cartusele de cerneala ce vin cu imprimantele sau la cartusele de inlocuire fabricate de producatorul original al imprimantei.
Cartus compatibil: cartusele compatibile sunt fabricate de producatori diferiti de cei ce au fabricat imprimanta. Principalul avantaj in cumpararea de cartuse non marca este economia de cost ce poate ajunge la 60% din pretul unui cartus original.
Cartus remanufacturat: Sunt cartusele OEM ce dupa golire au fost reumplute si eventual i s-au schimbat elemente ce se uzeaza dupa o prima utilizare.
Intodeauna verificati cu atentie denumirea si codul cartusului cand faceti o comanda online!

    Q6511XD pret, compatibil, reumplere, pret hp pret, compatibil, reumplere, cartus 11x pret, compatibil, reumplere, cartus hp 11x pret, compatibil, reumplere, ordine cartuse hp pret, compatibil, reumplere

Cartuse din aceeasi categorie:

  1. Cartuse toner pentru HP Imprimanta Laser
  2. Cartus HP 12 C4804A COLOR CYAN
  3. Cartus HP 12 C4805A COLOR MAGENTA
  4. Cartus HP 12 C4806A COLOR YELLOW
  5. Cartus HP 12 C5023A BLACK