Descriere Cartus hp 21 | Cartus hp C9351AEcartus-hp-21-cartus-hp-c9351ae

Tip: Cartus HP 21 -cartus cerneala negru HP 21

Culoare cerneala: Negru

Capacitate cartusului hp 21 negru(ml):

Model: cartus hp 21

Cod: cartus hp C9351AE

Producator: cartus hp 21 original

Imprimante compatibile cartus negru hp 21:

Conditii cartus HP 21 (Cartus hp C9351AE):

Preturile pentru Hewlett Packard Cartus HP 21 (Cartus hp C9351AE ) Negru sunt oferite de catre magazinele noastre partenere. Prezentarea unui pret nu este un contract si nu ne asumam nici o responsabilitate in aceasta privinta. Cartuse.ro incearca sa ofere informatii tehnice corecte si review-uri despre cartuse, insa pot exista diferente intre aceste informatii si produsul real. Intre pozele cartusului HP 21 (Cartus hp C9351AE ) Negru prezentate pe site si produsul real pot exista diferente de design.

Cartus hp 21 Cartus hp C6615DE

Review-uri cartus HP 21 (Cartus hp C9351AE):

1.Pret oarecum mare raportat la cantitate. Calitatea tiparirii este foarte buna, dar se obtin cu greu numarul de pagini recomandat de catre producator. Totusi cu optiunea FastDraft adica cel mai economic te apropii de numarul de pagini dorit.

2.Eu am o imprimanta hp si mi-am cumparat acest model de cartus (cartus HP 21), Se vede foarte clar diferenta intre acest cartus si unul compatibil sau reumplut. Cu acest cartus sper ca imprimanta sa reziste mai mult si din propria experienta va spun ca calitatea acestui produs este foarte buna iar pretul remarcabil.

3.Cand mi s-a terminat cartusul negru hp C9351AE de la imprimanta mea HP, m-am tot gandit de unde sa mi-l iau pentru ca nu prea aveam bani si doream o calitate buna a cernelii, asa ca am ales Emag pentru ca au preturi bune si calitatea produselor si mai buna. Cartusul meu mai tine si acuma si pot sa spun ca am imprimat destule pagini pentru un cartus relativ mic. Sunt foarte multumit de acest cartus si il recomand tuturor celor care doresc un cartus ieftin si bun, dar si sa dureze mult.

Cartus negru HP C9351AE

    cartus hp 21 pret, compatibil, reumplere, cartus hp 21 pret pret, compatibil, reumplere, hp 21 pret, compatibil, reumplere, hp21 pret, compatibil, reumplere, cartuse hp 21 pret, compatibil, reumplere