Descriere Cartus hp 28 | Cartus hp C8728AEcartus-hp-28-cartus-hp-c8728ae

Tip: Cartus HP 28 -cartus cerneala negru HP 28

Culoare cerneala: Negru

Capacitate cartusului hp 28 negru(ml):

Model: cartus hp 28

Cod: cartus hp C8728AE

Producator: cartus hp 28 original

Imprimante compatibile cartus negru hp 28:

Conditii cartus HP 28 (Cartus hp C8728AE ):

Preturile pentru Hewlett Packard Cartus HP 28 (Cartus hp C8728AE ) Negru sunt oferite de catre magazinele noastre partenere. Prezentarea unui pret nu este un contract si nu ne asumam nici o responsabilitate in aceasta privinta. Cartuse.ro incearca sa ofere informatii tehnice corecte si review-uri despre cartuse, insa pot exista diferente intre aceste informatii si produsul real. Intre pozele cartusului HP 28 (Cartus hp C8728AE ) Negru prezentate pe site si produsul real pot exista diferente de design.

Review-uri cartus HP 28 (Cartus hp C8728AE ):

1.Pret oarecum mare raportat la cantitate. Calitatea tiparirii este foarte buna, dar se obtin cu greu numarul de pagini recomandat de catre producator. Totusi cu optiunea FastDraft adica cel mai economic te apropii de numarul de pagini dorit.

2.Eu am o imprimanta hp si mi-am cumparat acest model de cartus (cartus HP 28), Se vede foarte clar diferenta intre acest cartus si unul compatibil sau reumplut. Cu acest cartus sper ca imprimanta sa reziste mai mult si din propria experienta va spun ca calitatea acestui produs este foarte buna iar pretul remarcabil.

3.Cand mi s-a terminat cartusul negru hp C8728AE de la imprimanta mea HP, m-am tot gandit de unde sa mi-l iau pentru ca nu prea aveam bani si doream o calitate buna a cernelii, asa ca am ales Emag pentru ca au preturi bune si calitatea produselor si mai buna. Cartusul meu mai tine si acuma si pot sa spun ca am imprimat destule pagini pentru un cartus relativ mic. Sunt foarte multumit de acest cartus si il recomand tuturor celor care doresc un cartus ieftin si bun, dar si sa dureze mult.

C8728AE

    C8728AE pret, compatibil, reumplere, cartus hp 27 28 pret, compatibil, reumplere, pret cartus hp28 pret, compatibil, reumplere, cartuse hp 27 si 28 pret, compatibil, reumplere, cartuse hp 28 pret pret, compatibil, reumplere