Cartus HP 364 CB319EE COLOR MAGENTA

 

Cartus HP 364. Cartus HP CB319EE COLOR MAGENTA

Informatii online utile privind cartusul HP CB319EE compatibil si original pentru imprimanta sau copiatorul dumneavoastra la cele mai mici preturi. Descriere tradusa automat din engleza:

Economisi mai multi bani si timp cu ofertele noastre pachet combo. Acest 2-pack vine cu 2 compatibile HP a reciclat 97. Ca si in produsele noastre individuale pachetele noastre combo veni cu garantia noastra satisfactie de 100% .** Retineti ca CAUZA LA IMPRIMANTA programare nivelul de cerneala SPECIALE PENTRU ACEST CARTUS ar putea afisa gol de pe toate acestea IMPRIMANTA cartus este FULL **

Comentarii despre cartusul HP CB319EE (traduse automat din engleza):
Este lovit sau dor cu aceste unul … poate fi utilizat si de cealalta; imprimanta spune ca este gol … dar am avut mai ales succes cu ei. As zice ca 80% si ca este in valoare de pret, avand in vedere costul de unul nou in magazin.

Specificatii tehnice cartus HP CB319EE

Cartus original: Garanteaza o calitate maxima a imprimarii. Un cartus original (OEM) se refera la cartusele de cerneala ce vin cu imprimantele sau la cartusele de inlocuire fabricate de producatorul original al imprimantei.
Cartus compatibil: cartusele compatibile sunt fabricate de producatori diferiti de cei ce au fabricat imprimanta. Principalul avantaj in cumpararea de cartuse non marca este economia de cost ce poate ajunge la 60% din pretul unui cartus original.
Cartus remanufacturat: Sunt cartusele OEM ce dupa golire au fost reumplute si eventual i s-au schimbat elemente ce se uzeaza dupa o prima utilizare.
Intodeauna verificati cu atentie denumirea si codul cartusului cand faceti o comanda online!

    cartuse hp 364 pret, compatibil, reumplere, cartus hp 364 pret pret, compatibil, reumplere, HP 364 COLOR pret, compatibil, reumplere, cartuse compatibile hp 364 pret, compatibil, reumplere, reincarcare cartuse HP 364 pret, compatibil, reumplere

Cartuse din aceeasi categorie:

  1. Cartus HP 10 MAGENTA C4802A COLOR MAGENTA
  2. Cartus HP 11 C4837A COLOR MAGENTA
  3. Cartus HP 88XL C9392AE COLOR MAGENTA
  4. Cartus HP 11 C4812A COLOR MAGENTA
  5. Cartus HP 10 C4843A COLOR MAGENTA
  6. Cartus HP 12 C4805A COLOR MAGENTA