Cartus HP 98A 92298A TONER NEGRU

 

Cartus HP 98A. Cartus HP 92298A TONER NEGRU

Informatii online utile privind cartusul HP 92298A compatibil si original pentru imprimanta sau copiatorul dumneavoastra la cele mai mici preturi. Descriere tradusa automat din engleza:

Acest lucru de inalta calitate, Hewlett-Packard cartus de toner este proiectat sa functioneze perfect cu HP LaserJet 4, 4M, 4 Plus, 4M Plus, 5, 5M, 5N sau imprimanta laser. 92298A HP este o alegere excelenta pentru utilizatorii de acasa sau birou care doresc rezultate laser profesionale. Acesta ofera un contrast ridicat, detalii bogate, si imagini clare. La fel ca imprimantele Hewlett-Packard, accesorii si consumabile HP sunt fabricate la standarde exacte si sa furnizeze cea mai buna calitate. Bucurati-va de pace din stiind dvs. de Hewlett-Packard LaserJet utilizeaza un cartus de toner HP.

Original consumabile de imprimare HP LaserJet sunt intotdeauna alegerea corecta. Acestea ofera o calitate de imprimare exceptionala si functionarea hassle-free, pagina dupa pagina, deoarece acestea sunt special concepute pentru a lucra cu imprimante HP. Stiati ca 70% din sistemul de tratare a imaginii unei imprimante LaserJet se bazeaza pe cartusele de imprimare HP LaserJet? Tehnologia a cartusului de imprimare este orice sistem de imprimare cea mai componenta esentiala, asa ca, daca nu sunteti folosind materiale HP, nu sunteti obtinerea de imprimare HP. Cu consumabile originale de imprimare HP LaserJet, tu, de asemenea, stii ca vei primi cel mai bun cost total de proprietate din cauza factorilor de HP in calitati precum fiabilitate, fiabilitate, si usurinta de utilizare.

Comentarii despre cartusul HP 92298A (traduse automat din engleza):
Deoarece comanda mea de achizitie a spus HP 92298A cartusul de toner, ca este ceea ce ma asteptam. A fost un cartus de toner remanufacturate. Aceasta functioneaza bine, dar nu este ceea ce sa facut publicitate. Stiam ca era un pret foarte bun pentru HP, dar eu inca mai cred ca ar fi fost promovat ca un cartus de toner compatibil Premium nu HP.

Sunt de acord cu Janet B, aceasta a fost un brand HP, dar a fost deschis cutia, iar ambalajul din plastic a fost deschis, si benzi sigiliul a fost rupt. Fie acest lucru a fost folosit sau remanufacturate, si ar trebui sa fie publicate ca atare. Aceasta functioneaza, dar nu este la fel de bun ca o afacere obtinerea unui veritabil, nou cartus HP pentru acest pret.

Vechea zicala este adevarat, veti obtine ceea ce platiti pentru … nu a putut obtine banda de protectie din cartus, asa ca este destul de mult inutil. Ia sfatul meu, sa plateasca suplimentar si de a lua unul bun

Specificatii tehnice cartus HP 92298A

Cartus original: Garanteaza o calitate maxima a imprimarii. Un cartus original (OEM) se refera la cartusele de cerneala ce vin cu imprimantele sau la cartusele de inlocuire fabricate de producatorul original al imprimantei.
Cartus compatibil: cartusele compatibile sunt fabricate de producatori diferiti de cei ce au fabricat imprimanta. Principalul avantaj in cumpararea de cartuse non marca este economia de cost ce poate ajunge la 60% din pretul unui cartus original.
Cartus remanufacturat: Sunt cartusele OEM ce dupa golire au fost reumplute si eventual i s-au schimbat elemente ce se uzeaza dupa o prima utilizare.
Intodeauna verificati cu atentie denumirea si codul cartusului cand faceti o comanda online!

    hp 98a pret, compatibil, reumplere, CARTUS HP 92298A pret, compatibil, reumplere, cartus 98a pret, compatibil, reumplere, cartus hp 98A pret, compatibil, reumplere, cartus compatibil hp 4 pret, compatibil, reumplere

Cartuse din aceeasi categorie:

  1. Cartus HP 43X C8543X TONER NEGRU
  2. Cartus HP 06A C3906A TONER NEGRU
  3. Cartus HP 03A C3903A TONER NEGRU
  4. Cartus HP 74A 92274A TONER NEGRU
  5. Cartus HP 09A C3909A TONER NEGRU
  6. Cartus HP 10A Q2610D TONER NEGRU