Cartus HP 09A C3909A TONER NEGRU

 

Cartus HP 09A. Cartus HP C3909A TONER NEGRU

Informatii online utile privind cartusul HP C3909A compatibil si original pentru imprimanta sau copiatorul dumneavoastra la cele mai mici preturi. Descriere tradusa automat din engleza:

Acest lucru de inalta calitate, Hewlett-Packard C3909A cartus de toner este proiectat sa functioneze perfect cu dvs. HP LaserJet 5si, 5siMX-NX, 5si Mopier, sau 8000 imprimanta laser serie. Acesta ofera 600 x 600 dpi pentru high-contrast, detalii bogate, si imagini clare. Este o alegere excelenta pentru utilizatorii de mare volum, cu randament sale nominala de 15.000 de pagini. La fel ca imprimantele Hewlett-Packard, accesorii si consumabile HP sunt fabricate la standarde exacte si sa furnizeze cea mai buna calitate. Bucurati-va de pace din stiind dvs. de Hewlett-Packard LaserJet utilizeaza un cartus de toner HP.

Original consumabile de imprimare HP LaserJet sunt intotdeauna alegerea corecta. Acestea ofera o calitate de imprimare exceptionala si functionarea hassle-free, pagina dupa pagina, deoarece acestea sunt special concepute pentru a lucra cu imprimante HP. Stiati ca 70% din sistemul de tratare a imaginii unei imprimante LaserJet se bazeaza pe cartusele de imprimare HP LaserJet? Tehnologia a cartusului de imprimare este orice sistem de imprimare cea mai componenta esentiala, asa ca, daca nu sunteti folosind materiale HP, nu sunteti obtinerea de imprimare HP. Cu consumabile originale de imprimare HP LaserJet, tu, de asemenea, stii ca vei primi cel mai bun cost total de proprietate din cauza factorilor de HP in calitati precum fiabilitate, fiabilitate, si usurinta de utilizare.

Comentarii despre cartusul HP C3909A (traduse automat din engleza):
A primit ceea ce pare a fi cea mai veche cutie de toner-am vazut vreodata. Instructiunile de interior au fost chiar ingalbenite! Calitate slaba toner (dungi intreaga pagina). Nu cumpara de la acest furnizor.

Pare a fi o afacere buna. Se dovedeste a fi o pierdere ca usual.I a fost sceptic cand am vazut stampila data pe cutie 12 1999. Sure suficient de imprimare primul iesit ca o copie alb-negru a unui hartie colorata. Pare tambur este defect sau doar old.Now simplu stii de ce e pretul 1 / 2 din places.Please alte fi avertizat inainte de a cumpara de la acest furnizor. Ei vand ceea ce in mod normal ar fi aruncat afara.

De servicii si de produse a fost minunat! Produsul a fost la fel cum este descris pe site-ul web. Produs, de asemenea, a ajuns in timp util. Comunicarea cu Laser Pro a fost bun si a primit un raspuns la intrebari in timp util. Mi-ar ordine definetely de la ei din nou.

Specificatii tehnice cartus HP C3909A

Cartus original: Garanteaza o calitate maxima a imprimarii. Un cartus original (OEM) se refera la cartusele de cerneala ce vin cu imprimantele sau la cartusele de inlocuire fabricate de producatorul original al imprimantei.
Cartus compatibil: cartusele compatibile sunt fabricate de producatori diferiti de cei ce au fabricat imprimanta. Principalul avantaj in cumpararea de cartuse non marca este economia de cost ce poate ajunge la 60% din pretul unui cartus original.
Cartus remanufacturat: Sunt cartusele OEM ce dupa golire au fost reumplute si eventual i s-au schimbat elemente ce se uzeaza dupa o prima utilizare.
Intodeauna verificati cu atentie denumirea si codul cartusului cand faceti o comanda online!

    Cartus C3909A pret, compatibil, reumplere, C3909A pret, compatibil, reumplere, cartus HP 3909 pret, compatibil, reumplere, cartus HP 09A pret, compatibil, reumplere, cartus hp 12a pret pret, compatibil, reumplere

Cartuse din aceeasi categorie:

  1. Cartus HP 10A Q2610A TONER NEGRU
  2. Cartus HP 10A Q2610D TONER NEGRU
  3. Cartus HP 11X Q6511XD TONER NEGRU
  4. Cartus HP 11X Q6511X TONER NEGRU
  5. Cartus HP 11A Q6511A TONER NEGRU
  6. Cartus HP 11 C4810A NEGRU