Cartus HP 11X Q6511X TONER NEGRU

 

Cartus HP 11X. Cartus HP Q6511X TONER NEGRU

Informatii online utile privind cartusul HP Q6511X compatibil si original pentru imprimanta sau copiatorul dumneavoastra la cele mai mici preturi. Descriere tradusa automat din engleza:

Toner. Q6511X. Original. Hewlett Packard OEM. 12000 de pagini imprimate. Negru.

Comentarii despre cartusul HP Q6511X (traduse automat din engleza):
Aceasta este a doua oara am comandat acest post de la acest furnizor – whan livrat programate, are loc de munca.

Ce puteti spune despre accesorii HP facut pentru a lucra cu produsele HP? Imprimanta doar pastreaza pe care ruleaza si am nevoie de un cartus nou.

Am folosit HP Imprimante si cartuse pentru ultimii 8 ani si au avut nici o probleme cu ei. Am avut probleme de compatibilitate cu software-ul Xerox anumite printers.Specifically, cartusele HP marca au dat nici o problema. Nu am numarat paginile efectiva a cartusului, ci pe baza de imprimare fac (salarii / rapoarte / contabilitate), as spune ca va puteti astepta de iesire pentru a fi la fel de indicat. Am gasit X-cartus sa fie mai rentabila decat non-X.

Specificatii tehnice cartus HP Q6511X

Cartus original: Garanteaza o calitate maxima a imprimarii. Un cartus original (OEM) se refera la cartusele de cerneala ce vin cu imprimantele sau la cartusele de inlocuire fabricate de producatorul original al imprimantei.
Cartus compatibil: cartusele compatibile sunt fabricate de producatori diferiti de cei ce au fabricat imprimanta. Principalul avantaj in cumpararea de cartuse non marca este economia de cost ce poate ajunge la 60% din pretul unui cartus original.
Cartus remanufacturat: Sunt cartusele OEM ce dupa golire au fost reumplute si eventual i s-au schimbat elemente ce se uzeaza dupa o prima utilizare.
Intodeauna verificati cu atentie denumirea si codul cartusului cand faceti o comanda online!

    Q6511X pret, compatibil, reumplere, hp 11x pret, compatibil, reumplere, PROBLEME CARRTUS 301 pret, compatibil, reumplere, cartus hp Q6511X pret, compatibil, reumplere, hp 11x pret pret, compatibil, reumplere

Cartuse din aceeasi categorie:

  1. Cartus HP 11X Q6511XD TONER NEGRU
  2. Cartuse toner pentru HP Imprimanta Laser
  3. Cartus HP 12 C4804A COLOR CYAN
  4. Cartus HP 12 C4805A COLOR MAGENTA
  5. Cartus HP 12 C4806A COLOR YELLOW
  6. Cartus HP 12 C5023A BLACK