Cartus HP 10A Q2610A TONER NEGRU

 

Cartus HP 10A. Cartus HP Q2610A TONER NEGRU

Informatii online utile privind cartusul HP Q2610A compatibil si original pentru imprimanta sau copiatorul dumneavoastra la cele mai mici preturi. Descriere tradusa automat din engleza:

Tehnologia inkjet avansat este foarte potrivite pentru o gama larga de aplicatii, de la imprimarea documentelor text simple pentru a produce grafica vii, complexe pe toate tipurile si dimensiunile de hartie, film, tesaturi, si alte mijloace media. Versatilitate si accesibilitate a tehnologiei cu jet de cerneala fac alegerea ideala pentru consumatorii de azi valoare-constient. Cu formule de cerneala de proprietate, capete de imprimare brevetata, si o mare varietate de suporturi compatibile, HP ofera solutii integrate de imprimare inkjet care produc low-cost, de iesire color de inalta calitate rapid si economic.

Comentarii despre cartusul HP Q2610A (traduse automat din engleza):
Aceste cartuse nu sunt ieftine, dar da imprimare mare pentru o lunga perioada de timp, mult timp. I a face cea mai mare parte duplex (2 fete), iar rezultatele sunt clare si ascutite.

HP LaserJet Q2610A Toner (negru), am luat 3 ani din cartusele originale, dupa ce a vazut streeks inceput sa apara Am verificat $ $ $ pentru cartus si a cumparat-l de la cartuse.ro. $ $ $ Sunt media a primit rapid o Cartus poped in lucrari ca si noi.

Livrarea a cartusului de toner a fost prompt. Cartusul de ambalare si de toner, nu au fost avariate. Cartusul de toner a fost sa originala HP caseta de transport maritim, plus, acesta a fost in interiorul unei cutii de transport maritim care a avut un alt material de ambalare in interiorul acestuia pentru protectie suplimentara.

    hp 10a pret, compatibil, reumplere, cartus Q2610A pret, compatibil, reumplere, q2610a pret pret, compatibil, reumplere, CARTUS HP 10 A pret, compatibil, reumplere, cartus hp 10a pret, compatibil, reumplere

Cartuse din aceeasi categorie:

  1. Cartus HP 10A Q2610D TONER NEGRU
  2. Cartus HP 11X Q6511X TONER NEGRU
  3. Cartus HP 11X Q6511XD TONER NEGRU
  4. Cartus HP 11 C4810A NEGRU
  5. Cartus HP 11A Q6511A TONER NEGRU
  6. Cartuse toner pentru HP Imprimanta Laser