Cartus HP 10 C4842A COLOR YELLOW

 

Cartus HP 10. Cartus HP C4842A COLOR YELLOW

Informatii online utile privind cartusul HP C4842A compatibil si original pentru imprimanta sau copiatorul dumneavoastra la cele mai mici preturi. Descriere tradusa automat din engleza:

Acest cartus de inlocuire, de inalta calitate, este compatibil cu urmatoarele modele: Hewlett Packard 2500C, Hewlett Packard 2500Cxi, Hewlett Packard 2000C, Hewlett Packard 2000CN.

Tehnologia inkjet avansat este foarte potrivite pentru o gama larga de aplicatii, de la imprimarea documentelor text simple pentru a produce grafica vii, complexe pe toate tipurile si dimensiunile de hartie, film, tesaturi, si alte mijloace media. Versatilitate si accesibilitate a tehnologiei cu jet de cerneala fac alegerea ideala pentru consumatorii de azi valoare-constient. Cu formule de cerneala de proprietate, capete de imprimare brevetata, si o mare varietate de suporturi compatibile, HP ofera solutii integrate de imprimare inkjet care produc low-cost, de iesire color de inalta calitate rapid si economic.

Comentarii despre cartusul HP C4842A (traduse automat din engleza):
cartus de cerneala este cel mai bun poti cumpara pentru imprimanta. Sunt impresionat cu HP.

HP pune o auto-distrugere in chip cartuse lor, care impiedica utilizarea acestora dupa o perioada specificata daca au cerneala sau nu. Daca unul dintre cartusele de culoare a expirat, imprimanta se opreste de lucru, chiar daca numai cu cerneala neagra este nevoie. HP a creat o masina de bani. Sunteti obligat sa pastreze plata daca imprimati sau nu!

Specificatii tehnice cartus HP C4842A

Cartus original: Garanteaza o calitate maxima a imprimarii. Un cartus original (OEM) se refera la cartusele de cerneala ce vin cu imprimantele sau la cartusele de inlocuire fabricate de producatorul original al imprimantei.
Cartus compatibil: cartusele compatibile sunt fabricate de producatori diferiti de cei ce au fabricat imprimanta. Principalul avantaj in cumpararea de cartuse non marca este economia de cost ce poate ajunge la 60% din pretul unui cartus original.
Cartus remanufacturat: Sunt cartusele OEM ce dupa golire au fost reumplute si eventual i s-au schimbat elemente ce se uzeaza dupa o prima utilizare.
Intodeauna verificati cu atentie denumirea si codul cartusului cand faceti o comanda online!

    C4842A pret, compatibil, reumplere, utilizare cartus hp expirat pret, compatibil, reumplere, cartuse hp cum se pun pret, compatibil, reumplere, expirare cartus pret, compatibil, reumplere, folosire cartus expirat pret, compatibil, reumplere

Cartuse din aceeasi categorie:

  1. Cartus HP 10 YELLOW C4803A COLOR YELLOW
  2. Cartus HP 11 C4813A COLOR YELLOW
  3. Cartus HP 11 C4838A COLOR YELLOW
  4. Cartus HP 12 C4806A COLOR YELLOW
  5. Cartus HP 110 CB304AE COLOR
  6. Cartus HP 111 TRAY CQ533A COLOR