Cartus HP 110+ C7796D

 

Cartus HP 110+. Cartus HP C7796D

Informatii online utile privind cartusul HP C7796D compatibil si original pentru imprimanta sau copiatorul dumneavoastra la cele mai mici preturi. Descriere tradusa automat din engleza:

Extinde-ti in-house capacitatile de imprimare color pe comune si de mari dimensiuni de format media, toate la un pret scazut. HP Designjet 100plus produce rezultate profesionale, de inalta calitate de la proiecte la presentations.Enjoy un foarte versatil tava C-size (C/A2 +) si trei cai independente mass-media. Tava standard comun si manere dimensiuni personalizate (pana la A2 +), si doua cai de alimentare manuala maner dimensiuni mai mari (de pana la D + / A1 +). Imprimanta accepta o gama larga de mass-media, inclusiv documente acoperite si lucioasa si lucrari CAD si films.As buget-friendly sa detina si sa functioneze ca este de a cumpara, imprimanta foloseste patru cartuse de cerneala si capetele de imprimare separate, care pot fi inlocuite individual, astfel sa economisiti timp si bani. Negru, cerneala pigment produce linii dense, intunecate, pentru parcele CAD care au nevoie de rezultate clare, de durata pentru needs.Print arhivare viteze de pana la 11ppm pentru dimensiunea scrisoare si pana la 90 sec pe pagina (pentru desen A1-size in modul Fast) va ajuta sa face treaba repede. dpi HP Color Layering Tehnologie si 1200 a asigura rezultate de calitate.

Comentarii despre cartusul HP C7796D (traduse automat din engleza):
Acest cartus Cartus HP 110+ (C7796D) este foarte bun daca este original dar poate fi si reumplut sau poate fi cumparat remanufacturat.

Eu am cumparat un compatibil Cartus HP 110+ (C7796D) si nu am avut probleme cu el. A mers extraordinar.

Specificatii tehnice cartus HP C7796D

Cartus original: Garanteaza o calitate maxima a imprimarii. Un cartus original (OEM) se refera la cartusele de cerneala ce vin cu imprimantele sau la cartusele de inlocuire fabricate de producatorul original al imprimantei.
Cartus compatibil: cartusele compatibile sunt fabricate de producatori diferiti de cei ce au fabricat imprimanta. Principalul avantaj in cumpararea de cartuse non marca este economia de cost ce poate ajunge la 60% din pretul unui cartus original.
Cartus remanufacturat: Sunt cartusele OEM ce dupa golire au fost reumplute si eventual i s-au schimbat elemente ce se uzeaza dupa o prima utilizare.
Intodeauna verificati cu atentie denumirea si codul cartusului cand faceti o comanda online!

    cartus hp 110 pret, compatibil, reumplere, hp 110 pret pret, compatibil, reumplere, cartus hp 110 pret pret, compatibil, reumplere, cartuse hp 110 pret, compatibil, reumplere, Cartus hp110 pret, compatibil, reumplere

Cartuse din aceeasi categorie:

  1. Cartus HP 11A Q6511A TONER NEGRU
  2. Cartus HP 111 ROLL CQ532A COLOR
  3. Cartuse imprimanta hp
  4. Cartuse Canon
  5. Cartus HP 11X Q6511XD TONER NEGRU
  6. Cartus HP 12 C4804A COLOR CYAN